=
Heltid Platensgatan 8, Linköping

Är du Kemist, driven och vill vara med på vår expansionsresa?

Vi är KemRisk Sweden AB och vi är experter på kemikalielagstiftning och kemikalieinformation. Vi är ett kunskapsintensivt bolag som erbjuder produkter och rådgivande experttjänster för kemikalier och byggvaror. Vi erbjuder tjänster inom säkerhetsdatablad och byggvarudeklarationer, vi tillhandahåller ett kemikaliehanteringssystem samt erbjuder en bred uppsättning konsulttjänster inom området.

Vi utgår från vårt kontor i centrala Linköping. Våra kunder finns främst i Norden men vår kundbas sträcker sig över hela Europa.

Vi utökar nu vårt team med ytterligare en kemist. Har du akademisk utbildning inom kemi och goda kunskaper inom kemikalielagstiftning? Drivs du av att vara en del av ett företag med stora utvecklingsambitioner, har en genomsyrande positiv attityd och en förkärlek till att vara med och påverka genom egna idéer? Då är KemRisk företaget för dig.

I rollen som kemist arbetar du med att producera säkerhetsdatablad (SDB) genom vår egenutvecklade mjukvara för SDB, supportera våra kunder och utföra konsultativa tjänster inom chemical compliance. Du kommer att agera sakkunnig i frågor kring kemikalielagstiftning så som REACH- och CLP-förordningen samt kring klassificering och märkning för kemiska produkter.

För att bli en del av team KemRisk har du minst en treårig utbildning inom kemi eller motsvarande. Som person är du full av energi, ansvarstagande och har en positiv grundinställning. Du bör vara organiserad och noggrann, vara flexibel och ha förmågan att hantera många arbetsuppgifter samtidigt. I din roll som kemist på KemRisk har du daglig kontakt med våra kunder. Du måste trivas i den rollen, är ödmjuk och serviceinriktad och ser främst våra kunders behov. God svenska och engelska i tal och skrift är en nödvändighet för att kunna hantera alla delar i rollen.

Vi erbjuder dig

En självständig och ansvarsfull roll i ett drivet team, där utveckling, driftighet och framtidstro genomsyrar hela verksamheten. Ett arbete med stor möjlighet att påverka både din egen framtid samt företagets. Vi är ett företag med korta beslutsvägar och stort fokus på kontinuerlig verksamhetsutveckling för att möta våra kunders föränderliga behov.

Kontakt

Låter det intressant? Skicka din ansökan och CV (eller frågor om tjänsten) till helena.ousback@kemrisk.se. Sista ansökningsdag är 2021-06-27. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.