=
Heltid Platensgatan 8, Linköping

Vi är KemRisk Sweden AB och vi är experter på kemikalielagstiftning och kemikalieinformation. Vi är ett kunskapsintensivt bolag som erbjuder produkter och rådgivande experttjänster för kemikalier och byggvaror. Vi erbjuder tjänster inom säkerhetsdatablad och byggvarudeklarationer, vi tillhandahåller ett kemikaliehanteringssystem samt erbjuder en bred uppsättning konsulttjänster inom området. 

Vi utgår från vårt kontor i centrala Linköping. Våra kunder finns främst i Norden men vår kundbas sträcker sig över hela Europa.

Vi söker nu en kemist med kvalitetsansvar till vårt team. Har du akademisk utbildning inom kemi och goda kunskaper inom kemikalielagstiftning? Tidigare erfarenhet av kvalitetsarbete och projektstyrning? Drivs du av att vara en del av ett företag med stora utvecklingsambitioner, har en genomsyrande positiv attityd och en förkärlek till att vara med och påverka genom egna idéer? Då är KemRisk företaget för dig.

Din huvudsakliga roll som kvalitetsansvarig kommer att innefatta ett övergripande ansvar för företagets kvalitetsarbete. Du ansvarar för utvecklingen av företagets kvalitet i produkter och tjänster och arbetar bland annat med kvalitetskontroll, processutveckling och dokumentation. I ditt dagliga arbete som kemist arbetar du också med att producera säkerhetsdatablad (SDB) genom vår egenutvecklade mjukvara för SDB. Du kommer att agera sakkunnig i frågor kring kemikalielagstiftning så som REACH- och CLP-förordningen samt kring klassificering och märkning för kemiska produkter.

För att bli en del av team KemRisk är du som person full av energi, ansvarstagande och har en positiv grundinställning. Du bör vara organiserad, noggrann och strukturerad. I din roll som kemist på KemRisk har du daglig kontakt med våra kunder. Du måste trivas i den rollen, är ödmjuk och serviceinriktad och ser främst våra kunders behov. God svenska och engelska i tal och skrift är en nödvändighet för att kunna hantera alla delar i rollen.

Vi erbjuder dig

En självständig och ansvarsfull roll i ett drivet team, där utveckling, driftighet och framtidstro genomsyrar hela verksamheten. Ett arbete med stor möjlighet att påverka både din egen framtid samt företagets. Vi är ett företag med korta beslutsvägar och stort fokus på kontinuerlig verksamhetsutveckling för att möta våra kunders föränderliga behov.

Kontakt

Låter det intressant? Skicka din ansökan och CV (eller frågor om tjänsten) till helena.ousback@kemrisk.se. Sista ansökningsdag är 2021-04-30. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.