=

Vi söker en driven PROJEKTLEDARE till ett bolag i förändring

Vem är du?

Du tycker om att driva projekt framåt samtidigt som du förstår vikten av att vara lyhörd för kund och team-medlemmar. Du är orädd, kreativ och strategisk, där drivkraften är utveckling av organisation och kunder.

I den här rollen ligger framgång mycket i personliga egenskaper men vi ser gärna att du:

– Har god vana att självständigt leda och följa upp stora som små verksamhetsprojekt
– Är en förtroendeingivande relationsbyggare

Vad kommer du göra?

Som projektledare hos KemRisk har du ett stort ansvar i arbetet att utveckla vår verksamhet och att ta oss till nya nivåer genom att driva förändringsprojekt i vår tillväxtresa.

Du får möjlighet att vara med och skapa din egen roll och ditt arbete. Det viktigaste är att vi tillsammans förverkligar våra mål där din uppgift blir att kravställa, driva, följa upp och kvalitetssäkra i alla led med kundens affärsnytta i fokus.

Vi letar efter en projektledare som söker efter ständig utveckling, nya utmaningar och vill bli en del av ett härligt team.

Vi söker efter dig som har:  

Arbetsuppgifter:

Personliga egenskaper

Vi söker nu en projektledare som tycker om att jobba i en föränderlig miljö, är en god kommunikatör med förmåga att arbeta både strategiskt och operativt. 

Du har erfarenhet av projektledning och vi tror du är flexibel, ansvarstagande, analytisk och noggrann. Du är initiativrik och drivande i utvecklingen och är van att ha många projekt i gång samtidigt. 

Som person är du är nyfiken, analytisk, en duktig relationsskapare. Du har lätt att engagera och få människor att samarbeta. Vi ser gärna att du har förmåga att utveckla, driva och implementera komplexa projekt. Du drivs av att ha eget ansvar och att hela tiden växla mellan strategi och praktik. 

Det viktigaste i den här rekryteringsprocessen är personliga egenskaper. Kompetenser som ligger till grund för den här rekryteringen är följande:

Vi erbjuder dig

En självständig och ansvarsfull roll i ett drivet team, där utveckling, driftighet och framtidstro genomsyrar hela verksamheten. Ett arbete med stor möjlighet att påverka både din egen framtid samt företagets. Vi är ett företag med korta beslutsvägar och stort fokus på kontinuerlig verksamhetsutveckling för att möta våra kunders föränderliga behov.

Vilka är vi?

Vi är KemRisk Sweden AB, ett bolag i expansion. Vi är experter på kemikalielagstiftning och kemikalieinformation som erbjuder produkter och rådgivande experttjänster för kemikalier och byggvaror. Vi erbjuder tjänster inom säkerhetsdatablad och byggvarudeklarationer, tillhandahåller ett kemikaliehanteringssystem samt erbjuder en bred uppsättning konsulttjänster inom området.

Vi utgår från vårt kontor i centrala Linköping. Våra kunder finns främst i Norden men vår kundbas sträcker sig över hela Europa.

Kontakt

Låter det intressant? Skicka din ansökan och CV (eller frågor om tjänsten) till helena.ousback@kemrisk.se. Sista ansökningsdag är 2021-08-15. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.