Säljare | KemRisk
Meny Logga in
KemRisk

Säljare

Platensgatan 8, Linköping Heltid

Team KemRisk söker en säljare

Vi är KemRisk Sweden AB och vi är experter på kemikalielagstiftning och kemikalieinformation. Vi är ett kunskapsintensivt bolag som erbjuder produkter och rådgivande experttjänster för kemikalier och byggvaror. Vi erbjuder tjänster inom säkerhetsdatablad och byggvarudeklarationer, vi tillhandahåller ett kemikaliehanteringssystem samt erbjuder en bred uppsättning konsulttjänster inom området.

Vi utgår från vårt kontor i centrala Linköping. Våra kunder finns främst i Norden men vår kundbas sträcker sig över hela Europa.

Vi söker nu en säljare till vårt team. Din huvudsakliga roll i Team KemRisk kommer att innefatta försäljning av KemRisks produkter och tjänster till nya och befintliga kunder. Rollen kräver både insatser från vårt kontor i Linköping men även på plats hos våra kunder. Resor och kundbesök kommer därmed vara en del av rollen.

Vi söker dig som är full av energi och drivs av att identifiera och agera på möjligheter. Som person är du ödmjuk, nyfiken, serviceinriktad och har lätt för att skapa kontakter.

Du säljer våra tjänster med inställningen att vi gör skillnad och lägger ingen vikt vid personlig prestige. Du vill i sann KemRisk anda hjälpa våra kunder till en enklare vardag. Självklart är du mycket ansvarstagande, har ett starkt eget driv och tar dig på ett erfaret sätt an de utmaningar du ställs inför. Du har en stark positiv grundinställning och helikopterperspektivet påkopplat när det det kommer till affärer, du ser och förstår helheten. God svenska och engelska i tal och skrift är en nödvändighet för att kunna hantera alla delar i rollen.

Vi erbjuder dig

En självständig och ansvarsfull roll i ett drivet team, där utveckling, driftighet och framtidstro genomsyrar hela verksamheten. Ett arbete med stor möjlighet att påverka både din egen framtid samt företagets. Vi är ett företag med korta beslutsvägar och stort fokus på kontinuerlig verksamhetsutveckling för att möta våra kunders föränderliga behov.

 

Kontakt

Låter det intressant? Skicka din ansökan och CV (eller frågor om tjänsten) till karin.gilje@kemrisk.se. Sista ansökningsdag är 2020-01-31. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Bästa hälsningar, Team KemRisk

Till topp