Meny Logga in

Vi är KemRiskexperter på kemikalieinformation

Vi behöver DIG till Team KemRisk!

Kemist

KemRisk Sweden AB, vi är ett kemikonsultföretag baserat i centrala Linköping. Vi tillhandahåller dokumentation samt expertkonsulttjänster för bl.a. kemiska produkter, byggvaror samt kosmetika. Vi söker nu en kemist till vårt team.

Din huvudsakliga roll i teamet kommer att innefatta sammanställning av säkerhetsdatablad i vårt webbaserade IT-system, agera sakkunnig i frågor kring kemikalielagstiftning såsom CLP-, Reach-, och Biocidförordningen samt ta fram klassificering och märkning för kemiska produkter. Har du dessutom kunskaper kring lagstiftning för kosmetika är det meriterande.

Är du kemist med goda kunskaper inom kemikalielagstiftning och drivs av att vara en del av ett företag med stora utvecklingsambitioner? Har du en genomsyrande positiv attityd och en förkärlek till att vara med och påverka genom egna idéer. Då är KemRisk företaget för dig.

För att bli en del i team KemRisk har du en utbildning inom kemi eller motsvarande. Som person är du full av energi, ansvarstagande och har en positiv grundinställning. Du bör vara organiserad, noggrann och kvalitetsmedveten. I din roll som konsult på KemRisk har du daglig kontakt med våra kunder. Du måste trivas i den rollen och vara ödmjuk och serviceinriktad.

Vi erbjuder dig

En självständig och ansvarsfull roll i ett drivet team, där utveckling, driftighet och framtidstro genomsyrar hela verksamheten. Ett arbete med stor möjlighet att påverka både din egen framtid samt företagets. Vi är ett företag med korta beslutsvägar och stort fokus på kontinuerlig verksamhetsutveckling för att möta våra kunders föränderliga behov.

 

Skicka din ansökan och CV (eller frågor om tjänsten) till info@kemrisk.se

Vi ser fram emot att höra från dig!

Bästa hälsningar, Team KemRisk

Till topp