=

Hos KemRisk är dörren alltid öppen för nya talanger

Vi är ett kunskapsintensivt bolag som har kontakt med många olika delar av det europeiska näringslivet och vår roll varierar med uppdragen. Oftast hanterar vi högst praktiska uppgifter åt våra kunder, men vi sysslar även med rådgivning och utredningar av olika slag.

Vi har vårt fysiska högkvarter i Linköping och majoriteten av våra kunder är skandinaviska. Som en del av Team KemRisk får du jobba med en stor bredd av kundtyper i deras viktiga arbete med sin kemikalieinformation. Mycket av det vi gör tar avstamp i klassificering av kemiska produkter, men därifrån bygger vi sedan lösningar för att täcka kundernas samlade behov. Vi fyller även en viktig pedagogisk roll för de branscher vi servar och vi gör allt vi kan för att höja kunskapsnivån kring kemikalieinformation bland företag och organisationer.

KemRisk har användning för en mängd olika kompetenser, men av naturliga skäl är vissa mer intressanta än andra. Finns du t ex i en position som kräver att du sitter på mycket kunskap om “regulatoriska frågor kring kemikalier inom EU”? Då kommer vi ha mycket intressant att prata om, det lovar vi.

Lediga tjänster publiceras nedan. Vi tar även gärna emot spontansökningar direkt.

Vänta inte, kanske är det just DIG vi behöver för att ta KemRisk till nästa nivå. Kontakta oss redan idag!

Lediga tjänster

Kemist