=
Heltid Platensgatan 8, Linköping

Är du kemist och vill bidra till en värld säkrad från farliga kemikalier? Vill du göra skillnad, samtidigt som du får både utveckla och utvecklas? Då är det här möjligheten för dig!

Häng med på en spännande resa där du får möjlighet att utvecklas och öka din kompetens, samtidigt som vi tillsammans tar bolaget till nästa nivå. Vi söker dig som är kommunikativ, gillar teamwork och alltid har kunden i fokus. Har du en akademisk utbildning inom kemi och god kunskap inom kemikalielagstiftning? Drivs du av att vara en del av ett företag med utvecklingsambitioner och gillar att vara med och påverka genom egna idéer? Då är KemRisk företaget för dig.

I rollen som kemist hos oss arbetar du med att producera säkerhetsdatablad (SDB) genom vår egenutvecklade mjukvara för SDB, supporterar våra kunder och utför konsultativa tjänster inom chemical compliance. Du agerar sakkunnig i frågor kring kemikalielagstiftning, såsom REACH- och CLP-förordningen, samt kring klassificering och märkning av kemiska produkter. För oss är det viktigt att KemRisk kännetecknas av stort engagemang och hög professionalism, och för att passa i rollen är du som person serviceinriktad, strukturerad, initiativtagande och flexibel. Vi tror också att du bidrar med en positiv inställning och energi som genomsyrar ditt arbete.

Vi erbjuder dig
Vi är ett företag med stort driv, korta beslutsvägar och ständigt fokus på kontinuerlig utveckling för att möta våra kunders föränderliga behov. Hos oss får du en självständig och ansvarsfull roll i ett engagerat och sammansvetsat team, där alla delar med sig av sin kompetens och erfarenhet. Och du får möjlighet att specialisera dig inom det spännande och viktiga område som vi verkar inom, där vi på riktigt bidrar till en värld säkrad från farliga kemikalier för människa och miljö.

Vilka är vi?
Vi är KemRisk Sweden AB och vi är experter inom kemikalielagstiftning och kemikalieinformation. Vi erbjuder tjänster inom säkerhetsdatablad och byggvarudeklarationer, vi tillhandahåller ett kemikaliehanteringssystem och erbjuder en bred uppsättning konsulttjänster inom området. Våra kunder finns främst i Norden men vår kundbas sträcker sig över hela Europa. Vårt kontor ligger i centrala Linköping. 

Låter det intressant? Vill du veta mer? Hör av dig till oss eller skicka din ansökan med CV direkt till cecilia.angbratt@kemrisk.se. Urval till tjänsten sker löpande.